Nadzorna ploča aplikacije

LaTestračunalni web sustav za upravljanje digitalnim ispitima.

Aplikacija LaTest omogućava korisniku upravljanje svim postavkama za provođenje i upravljanje digitalnim ispitima i testovima. Sustav korisniku omogućava upravljanje cijelim procesom polaganja ispita: od uvjeta pristupanja i polaganja ispita, raspoređivanja kandidata, uvida u njihov napredak za vrijeme rješavanja ispita, do ocjenjivanja i analize rezultata.

LaTest omogućava stvaranje neograničenog broja pitanja, testova i ispita. Aplikacija omogućava jednostavno grupiranje testova i banaka pitanja po atributima. 

Aplikacija omogućava kružni proces od stvaranja sadržaja (pitanja i testova) do analize i prilagodbi za buduća ispitivanja. Sustav automatski stvara grafičku vizualizaciju statističke analize svih zaključenih ispita i testova, kao i analizu odgovora na svako pojedinačno pitanje.

LaTest omogućava stvaranje raznih vrsta pitanja: točno/netočno, jednostruki i višestruki izbor, uparivanje, esejska pitanja… Inovativnost aplikacije LaTest je što omogućava stvaranje pitanja s multimedijalnim sadržajem.

Kružni proces aplikacije LaTest
Grafički prikaz statističke analize odgovora na pitanja iz odabrane banke pitanja

Tražite aplikativno rješenje po mjeri?

Kontaktirajte nas ili pošaljite upit. 

„Rezultati su bili jasni, profesionalni i uvjerljivi”

Damjan

Tražite prvoklasno IT rješenje. Trebate aplikativno rješenje po mjeri?